Våra team

Våra Team

Vi på Revolution Equine vill engagera och öka medvetenheten hos hästägare om hästens välmående och näringens betydelse och vi välkomnar dig på vår spännande och givande resa

TOTAL OMBUD

De flesta av våra TOTAL Ombud är tidigare kunder som genom hästens hälsa och vitalitet personligen bevittnat fördelarna med TOTAL. De har gått ett steg längre genom att ansluta sig till vårt Team. Våra TOTAL Ombud kommer från alla nivåer och inriktningar inom hästvärlden, och det viktigaste är att man har ett intresse för optimal näring för häst samt lagringsmöjligheter. Våra TOTAL Ombud är till exempel engagerade hästägare, terapeuter inom hästbranschen, små/medelstora butiksägare som har TOTAL som specialitet. Andra driver inackorderingsstall, ridskola, eller har uppfödning. Gemensamt är att de alla sökt efter en komplett, sund och praktisk foderlösning för sin varierade grupp av hästar och kunder.

Våra TOTAL Ombud får information och utbildning, så de kan ge sina kunder förslag på foderstater och grundläggande utfodringsråd. Våra professionella Equine Nutritionists är alltid tillgängliga för att stödja TOTAL Ombuden och erbjuda en fullständig, individuell foderstat för kliniska eller mer komplexa fall.

Total Ombud

TOTAL PROFESSIONAL

Många av våra TOTAL Professionals är kunder som tävlar i olika discipliner och har sett fördelarna med TOTAL genom hästens hälsa, vitalitet och prestation. Andra arbetar yrkesmässigt inom hästbranschen som till exempel Tränare, Beridare, Hästterapeuter inom olika inriktningar, Veterinärer, Hovslagare, Hovvårdare med flera.

Att vara TOTAL Professional innebär att man kan förmedla TOTAL antingen som TOTAL Ombud eller via en personlig länk direkt genom vår webshop och erhålla en provision för genomförda köp. Alla våra TOTAL Professionals ansluter sig till oss individuellt, kontakta oss för ytterligare information.

Total Professional

TOTAL PARTNER

Våra TOTAL Partners älskar hästar och använder sociala medier för att berätta om sitt liv med hästar och sprider kunskap om hästen och dess behov. Många har lagt mycket arbete i att utveckla lojala följare. Via hemsidor, blogg, Instagram eller e-postlista kan de via sin personlig länk förmedla TOTAL. Att agera som en TOTAL Partner är uppskattat då man kan bygga upp ett förhållande med följarna genom att de direkt ser effekterna av TOTAL genom postade foton samt att man rekommenderar foder man känner och litar på.

Hur vårt TOTAL Partner Program fungerar:

Kontakta oss med dina uppgifter, profil och hemsida. Du får då din egen unika URL, som automatiskt spårar all försäljning du genererar.

  • Vi tillhandahåller information, bannerannonser och textlänkar som du bara kan kopiera och klistra in!
  • Vi kommer igång.
  • Vi stöder dig hela tiden.
  • Du tjänar provision på varje försäljning du genererar.

Om du är intresserad av att bli en TOTAL Partner, kontakta oss på anna@revolutionequine.com

Total Partner

TEAM TOTAL

Medlemmarna I Team TOTAL är hästmänniskor från hela Europa som presterar och tävlar i olika inriktningar inom Hästsporten. Medlemmarna har en god kunskap om hästen som art, dess natur och behov. Revolution Equine är glada att stötta med den bästa näringen och rådgivning för dessa hästar. Våra Team Medlemmar delar deras erfarenheter med andra inom hästsporten om hur deras hästar kan prestera upp till elitnivå på ett naturligt, näringsrikt foder.

Team Total