Hästens revolution

Hästens Revolution

Revolution föregår Evolution, som ofta börjar med en gnista av fantasi eller brinnande passion för att göra förändringar som leder till en bättre framtid. Vi på Revolution Equine har ett uppdrag som drivs av kunskap och passion för att inspirera andra att genomföra positiva förändringar i livet för de hästar de älskar. Genom att förstå de grundläggande behoven hos hästarten kan vi börja genomföra förändringar som kommer att göra skillnad och genom dess skötsel och omvårdnad påverka hästens hälsa och välfärd.

Vårt mål är att skapa en rörelse genom att få fler att våga se utanför boxen och inspirera likasinnade att ansluta sig till vårt uppdrag att revolutionera hästens nutrition de kommande decennierna. Genom att sprida vårt budskap och kunskap kommer vi på sikt att ersätta och skingra de omoderna utfodringskoncept och vi kommer att visa på genomtänkte och smarta förändringar som ser till att hästarnas behov är tillgodosedda och rätt utfodrade under livets alla skeden.

Forces for horses

Forces For Horses

Forces For Horses är en blivande organisation som står för handling och positiv förändring å hästens vägnar. Revolution Equines uppdrag är som skrivet dedikerat till hästens välbefinnande och hälsa genom nutrition men som Equine scientists vet vi också att hälsa och livskvalitet beror på många aspekter av skötsel och omhändertagande. Med detta i åtanke är vi med i Forses For Horses med andra likasinnade specialister och yrkesverksamma på olika områden som kan bidra till att öka medvetenheten och erbjuda praktiska lösningar inom alla aspekter av hästägande, träning och uppfödning.

Vår organisation välkomnar yrkesarbetande och hästspecialister som kan ägna lite tid och sina professionella tjänster för att hjälpa oss att höras och skapa en rörelse av tankeväckande häst / människa och samexistens. Det är vår övertygelse att genom att ha kunskap och respektera hästen samt ge den rätt skötsel och omsorg, så resulterar det i en mer harmonisk och framgångsrik relation med våra hästar och andra djur vi delar våra liv med.

Kom med oss på vårt uppdrag att dela vår kunskap, erfarenhet och expertis för att säkerställa att hästarnas liv, som är beroende av oss, är säkra i våra händer.